Smo družinsko podjetje Hiša Keramike, ki se od leta 2006 ukvarja z izdelavo in prodajo unikatnih keramičnih izdelkov. Vsi izdelki so ročno delo za katerim stoji Nataša Šilih.

Večina od njih se ponaša s certifikatom domače in umetnostne obrti, ki jih podeljuje Obrtna zbornica Slovenije in pomenijo, da gre za visokokakovostne izdelke. Vsi izdelki imajo za sabo svojo zgodbo, ne gre samo za izdelek, je veliko več. Narejeni so ročno , v njih je duša in srce, kar se vidi že na prvi pogled, ko pa izdelke primete v roko, vas napolnijo z energijo, veseljem in čutnostjo.

Unikatna keramika je namenjena vsem, ki imajo radi ročna dela, unikatnost, izvirnost, tudi naravo, saj je le ta izdelana iz povsem naravnih materialov - gline.

Glina, kot taka, se uporablja v različne namene, iz nje lahko nastanejo čudoviti izdelki, nekateri jo pijejo, spet drugi jo uporabljajo za zdravilne namene in še in še.

Izdelki so primerni za vse priložnosti, tako vskodnevne kot posebene (rojstni dnevi, obletnice, krsti, obhajila, birme, poroke ). Prav tako je lahko unikatna keramika prav posebno protokolarno ali promocijsko darilo. Ljudje vedno bolj spoznavajo in cenijo ročna dela, saj se zavedajo, koliko truda in dela je vloženega v takšne in podobne izdelke.

Poleg izdelkov iz naše ponudbe vam lahko oblikujemo izdelek po vaših željah, za kar nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, dosegljivi pa smo tudi na telefon.